Fredag - Parkeringstaxa, Återförenad Tour, Yelle

Två och en halv testostronfyllda grabbar (Martin och Jonis) och vi (Flyinggecko91 och Tissejunior) gav oss tidigt iväg på fredagsmorgonen för att bege oss till den legendariska staden Berlin och den ännu mer ökända lägenheten på Froben 5. Vi var alla trötta, främst F-gecko som hade fastnat framför Disneychannel, standard. 
Resan till Skavsta, ezzzxakkt, gick som smort förutom att vi höll på att krocka, dock räddade Martin allt i sista sekund med sitt eminenta körande. Tack. 

Väl framme på skavsta, ezzzxakt så uppkom det problem redan på parkeringen, vem skulle betala för långtidsparkeringen? Efter mycket tjafs fittafittakuk så blev det TJ (tisse junior) som blev tvungen att stoppa in sitt kort och låta taxametern ticka... Detta var något som TJ låg sömnlös varenda natt kallsvettig, ängslig och snålare än någonsin, hur skulle detta gå? 

Väl i Berlin tog vi en taxi till Froben 5. Väl framme slogs man av ett fantastisk område med mycket lekplatser, förskolor, dagisverksamheter men främst av springande barn vilket var....en mycket stimulerande syn, det bådade gott! 

Vi ringde på dörren till Froben 5 och vi möts av en orakad Alex i färgglada kalsonger, Touren var äntligen återförenad!

Efter lite frukost och spontanUNO så begav vi oss ut på Berlins gator och hyrde cyklar och Alex tog oss på en trevlig rundvandring i Berlin som avslutades med en trevlig fika på ett billigt och juste kafé. 
Sedan bar det av till LIDL, billigt, för att inhandla ingredienser till en länge efterlängtad TacoNight. 
Efter mycket nachos, skratt, unande och kvarg till efterrätt för Jonis och Martin var det dags att dunka upp LIDLvodkan, dyrt, och vi fick även lite kvinnligt besök i form av Wera, Sally och Agnes vilket var riktigt trevligt! självklart fick dem gästspela med Touren. 

Sedan var det dags att dra ut på bygden och se vad Berlin hade att erbjuda. Vi begav oss till (vi minns inte vad det hette ezzzzxakt men fett var det och dyrt) 

Ovana vid Berlins uteliv blev vi överraskade över att man blev erbjuden både kuk och droger så fort man gick på toa och sättet folk dansade på. Det gäller att se så ointresserad ut på dansgolvet och vara inne i trans och glo på DJN, stek. 

Yelle’s DJ:s var planerade att spela på ett av dansgolven men det gick även ett rykte att Yelle själv skulle vara där och rocka loss. Ryktet var jävligt sant och där var hon, jävligt snygg, jävligt bra och jävligt sann. Inte nog med det stod touren längst fram och dansade loss med’na. Vi alla dansade loss som idioter i två timmar i sträck, stort tack till Club Mate, en evig vän på Berlins dansgolv. Vi var alla överens om att det var ett av det fetaste vi varit med om i klubbväg! 

Framåt sex-sju snåret på morgonen började våra magar kurra och vi vi hade inte fått äran att trycka i oss en sann döner, sann historia. Så iväg med Taxi, dyrt, för att ta oss till enligt ryktet det bästa Dönerstället i stan. Men stängt var det och vi var alla pank. Så det blev hem och lägga sig och drömma om Yelle, förutom TJ som hade mardrömmar om taxametern som tickade.

Tack/
Tissejunior och FlyingGecko91
Den klassiska

Också klassisk

Biffmys

@Berliner Dom
Matglad Tisse Jr

Kommentarer
Postat av: Eskil Papp

Snyggt foto. Bilden på Martin är spitzenklasse. Synd att fotografen så sällan själv hamnar på bild. Trevlig krönika.

2010-12-03 @ 16:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0