Måndag /Gustav Bengtsson

Måndag var det ja. Började som så många gånger förut hemma hos Agnes och Sigrid. Dock saknades den senare av de två då hennes far fyllde jämt hemma i Sverige.
Men gick ingen nöd på Agnes, som istället resonerade "mer Isprinsessa åt mig". Det Unades frisk och likt flertalet resterande omgångar stod Åström JR (Andreas) som främste Unare. Chribb ska ha creed som lyckades med bedriften med stort B. 
Fem kort på hand. Öppnar med Baron, slänger sedan ut resterande färger av nummer sju för att avsluta med ännu en Baron. Taket lyfte

Efter att vi alla i dur sjungit Happy Ending med chribb som leadsinger knackade Polisen snällt på och bad oss dämpa oss. Ingen biggie, börjar bli vana med poliser här nere. Inte mindre än fjärde gången nu.

Alexander som alla dagar utom just denna i veckan placerade sig i toppen vad beträffar festande valde snällt att ta sig hem då vägarna ledde mot Felix.

På Felix blev det fest. Chribb och Jakob tog kommandot på en front medan jag och, ja typ, fula tyskar härjade på dansgolvet. Någon timme in bjöds det på Felixshow i form av überspexande tyskdansande man iklädd byxor, fluga och pilotbrillor.
Och som han bidrog till stämningen. Vi härmdansade ikapp och det hela slutade i att tysken i fråga blev så till sig att han kom ner och dansade med oss. Tysk spexglädje i sin renaste form.
Summan av kvällen var att det var en lagom hård mjukstart som satte ribban högt för resterande dagar.

Kommentarer
Postat av: julia

mail checked?

2010-11-09 @ 18:39:59
URL: http://enqvistjulia.blogg.se/
Postat av: Stephanie & Sannah (AMPELOS)

hej :)

2010-11-09 @ 19:03:03
URL: http://ampelos.se
Postat av: Victoriahjorth - fotoblogg

Hej! Haft en bra dag? :) KRAM

2010-11-09 @ 19:09:34
URL: http://victoriahjorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0