Turn it up!

efter ac/dc-konserten för dryga halvåret sen (den bästa kvällen i våra liv..) var det dags att turna up. för utomstående innebär det att man lagar och äter tacos med de skönaste jävla människorna på denna jävla jord. glömde vi säga att man dricker bärs? det gör man iaf. skämt åsido, en taco night är inget man skämtar om. här kommer vår story.

Efter några dagar i Berlin med asäcklig mat kände vi att det var dags att sätta lite flärd på den annars så gråa och trista vardagen. det fanns alltså bara en rimlig åtgärd, taco night. Vi knäckte en bertz (från lidl) och slängde ihop de råvaror som alex hade köpt till extrapris. resultatet blev, trots de knapphändiga resurserna och försök till psykningar (mest från Christian), inte bara bra utan något i stil med vårt magnum opus. Det går inte att beskriva känslan vi fylldes av när vi såg hur våra hungriga vänners ögon mer eller mindre fylldes av tacksamhetens tårar. Det var trots allt ett tag sen de små liven fick i sig ett varmt, näringsrikt och inte minst välsmakande mål mat. Här kommer lite sköna casualbilder från rocken. 

Med risk för att inlägget blev allt för internt vill vi bara avsluta med att säga, utan att avslöja för mycket, att det har varit underbart att hänga med våra kära vänner igen.

Köttfärs - huvudingrediens
SÅ jävla hård xD

Rätt bitig kille :D

Tacokungen
Hade inte Coronas men vafan XD
/Snörvan och Jacke

Kommentarer
Postat av: Arad

Det här gjorde min dag!

2010-11-09 @ 12:01:54
Postat av: Vincent

Det här är alldeles lagom internt.Två tummar upp (y)

2010-11-09 @ 22:12:31
Postat av: bigl@njoy.se

Kan vara årets fetaste blogginlägg! Nästan i klass med legenderna, men bara nästan. Jag bugar inför entusiasmen.

2010-11-09 @ 22:48:33
Postat av: BigL

AWESOME !!!!! XD

2010-11-10 @ 17:27:54
URL: http://turnitup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0