De tre vännerna och vi

Vi fick besök här i veckan. Gamla trogna VRG:are som beslutade att hälsa på. Eller inte riktigt. Tre killar, eric, joppi och philip railtrippar lite genom Europa i ett försök att höja betygsnitten på ett lite roligare sätt. De anlände i söndags men var ungefär lika otaggade som vi. Det blev Jazzpalatset under tjejerna. Det värvades baroner med öl, kaffe, nachos, baguetter. För första gången fick redhorse precis den uppmärksamhet den förtjänar. Sju unospelande entusiaster. Kameran var med, dock fanns det inget som helst intresse för fotande...
How to blanda en UNO-lek
Sortin blev tidig då skolan kallade nästkommande dag.
Morgonen därpå skulle jag och mr. har inte vunnit en enda omgång i Uno såhär långt i Berlin till skolan. Enda problemet är att våra cyklar inte mår toppen. En saknar pedal, den andra är fast i ettans växel och den tredje är Christians. Cirka ganska exakt sju minuter sena blev vi. Vi börjar 13:30 för er som undrat.
Då Christian misslyckats totalt med att visa Berlin tre nyaste Turister staden och istället valt den lite uttjatade anledning "jag sov så dåligt i natt" kände vi oss tvungna att slå på stort efter skolan. Gemensam middag vilket skulle mynna ut i nattvandring mellan allehanda uteställen stod på schemat. Det bjöds på snacks, utmärkt student- carbonara a lá Alexander, ale och sällskap i världsklass.
Under måndagskvällen mäktade vi med att hitta en ny vän, en ny bar, en fotoautomat som inte var gjord för 6, och ett nytt sätt att avsluta kvällen.
Övriga information om kvällen:
- Eric Saidac lyckades spräcka läppen på Joppi när han var som mest inne i sin Berlin-Trance på dansgovlet
- Joppi lyckades med bedriften att somna på nattklubben
- Alexander tog fel på bank (lite internt)
- Christian åkte för första gången inte taxi hem ensam
Avslutar med hur Christian skämtsamt och fruktansvärt klämchekt svarade på¨min fråga "Hur har du haft det här nere såhär långt?"
"Kan sammanfatta såhär Gustav. Känns lite som att du är skyldig mig tre veckor av mitt liv"
Auf wiederhören

Kommentarer
Postat av: julia

haha, det känns som väldigt bra kritik. så tack!!om du vill bli avritad så är det bara att maila en bild så kan du titta på den tills du får nog.

2010-10-28 @ 22:28:39
URL: http://enqvistjulia.blogg.se/
Postat av: Joppie

1. Jag är rörd att få medverka på bloggen

2. Jag stavas Joppie. Joppi-E

3. Eric somnade även han på klubb

4. Hörde att någon hade bord, klargör?

2010-11-09 @ 22:08:46
Postat av: Alexander

Hej Joppi! Va bra att du påminde oss. Christian hade bord och beställde in två feta helrör! Vanligt kväll @the Matrix

2010-11-09 @ 23:49:14
URL: http://berlincalling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0