En vanlig dag.

I Berlin sitter i skrivande stund tre pojkar(alternativt unga män) i sin lägenhet på Frobenstr. 5. En av den knappar ivrigt på sitt tangentbord i hopp om att hans kommande blogginlägg skall kommenteras med positiv respons. En står produktivt och kämpar sig igenom de senaste två dagars disk, en konsekvens av ytterliggare problem med avloppet. En sitter ute på balkongen fullt upptagen av mig... förlåt Drama och co i entourage.

Tyvärr har inte kameran varit i lika frekvent bruk som tidigare därför är bilderna intetsägande, samtidigt talande för en helt vanlig dag i Berlin
Chribb försöker sig på att leka täbb
Alexander är långsamt produktiv, själv lagar jag mat
I särklass Berlin finaste husdjur


Dagarna flyter på, om än sakta. Att bo med Alexander kräver tålamod, brutalt väldigt jätte tålamod. En liten lista med diverse saker som tar honom cirka 60 minuter att utföra.
- Bestämma vilka kläder som bör bäras
- Få på sig dessa kläder
- Äta frukost
- Låsa upp cykeln
- Låsa cykeln
Den lilla listan skulle kunna göras väldigt lång. Så kort och gott är Alexander en underbar, rolig, mjuk, spontan, "ta tag i saker som städning och tvättning" och långsam person. Fem mer charmerande egenskaper. Sen uttryckte Alexander på bland de mest insiktsfulla yttranden jag någonsin hört. "Jag är inte snål... Snarare billig."
Så denna Chribb. Som redan varit här en dryg vecka. Han har likt wow-beroende spelmissbrukare gått och blivit ett med Vince och gänget från tv-serien Entourage. Vi lämnar honom här hemma innan skolan för att 4 timmar, eller som han uttrycker det 9 avsnitt och en färdigrätt från vår lokala döner, senare hitta honom i exakt samma vrå. Utöver Entourage har han lärt sig lämna kortet hemma vid utgång, hunnit spy, ätit döner, haft en stark vilja att uppdatera garderoben á la Berlin-style och förgyllt våra dagar med glädje.
Själv gör jag inte så mycket. Försöker hänga på Alexanders galna tyskatalang, dricker kaffe, lagar merparten av maten och mår bra.
Lite randombilder
Alexs söndagslunch


Chribbs söndagslunch


Gustavs söndagslunch


Eftermiddagstjill


"Ikväll blir e all in, B er lin"Shoppingglädje


Christians beroende Angry birds tog över ganska fort.

För övrigt har vi kommit underfund med något i veckan. Frobenstrasse på vår sida Bülowstrasse kan inte helt korrekt kallas "horgatan". Vi har alltså i tre veckor blivit lurade, kvinnorna på gatan är män. Utklädda. Så nu vet ni. Vi skäms lite.

Jag avslutar med att citera ett sms vilket skickades till en flicka i Berlin från en mindre nykter Alexander
"Vi hörs imorgon för då blir det åka av puss puss puss hej hej"

Hoppas ni finner det lika roligt som vi. Hare

Kommentarer
Postat av: Eskil Papp

Härligt att ha er på banan igen. Vi började bli oroliga. Cybertystnad är rätt påträngande. Har Alex börjat äta oliver? Annars verkar han sig väldigt lik. Snygg ryssmössa. Är den ny, eller tog du med den hemifrån. Kul skrivet Gustav. Gästinlägg av Christian någon gång?

2010-10-16 @ 12:31:36
Postat av: Christian

tro mig Claes den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..(det betyder alltså att det första gästinlägget är inom räckhåll)

2010-10-16 @ 20:18:10
Postat av: Louie

Ni får mer erfarenhet än en annan har.

men jag skulle nog hittat till rätt gata!!!!!

Men det är kul att följa erat liv i en anan del av världen.

Ha det pojkar mvh från oss där snön fallit i dag.

2010-10-16 @ 22:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0