Läget...

Efter en mycket intressant dag kom vi hem. Vi hade bestämt med Sigrid och Agnes att vi skulle ses hemma hos oss runt nio på köttbullar, hemlagat potatismos, brunsås och några öl. Ölen skulle också drickas ur våra nyligen inhandlade mini-das Boots! Tjejerna anlände lite senare än förväntat. De höll sig nästan till den akademiska kvarten och missade bara med 2 timmar. Så runt halv tolv serverades avslagen fördrink och grym husmanskost.


Vidare ut på stan drog vi. Färden satte av mot Kreuzberg och Oranienstasse i hopp om att hitta en bar som enligt tjejernas beskrivning låg någonstans där i närheten. Således hittades inte baren. Istället blev det ett depåstop på Roses, en överbefolkad bar inredd i rosa ludd på väggarna och inredd med männsikor som primärt sökte kärleken hos likakönade. Lätt obekväma drog vi vidare. Hittade Bar1 som till vårt stora missnöje precis hade stängt för kvällen. Då blev det istället Matrix. Efter Matrix blev det en trevlig taxifärd bestående av tyskatalande och allsång. Vidare mot Maxxim bar det för spårdans på ställets enda scen. Somnade hemma gjorde vi runt sju!

Morgonen därpå, igår, panikvaknade vi halv två av att tanken slog Alexander att vi skulle till ett möte för att skriva in oss som medborgare i staden. Mötet började om 15 minuter nästan borta i Tempelhof och jag har nog aldrig sett Alexander agerat så snabbt i hela sitt liv. Men vi hann! Med sömn i ögonen och fingeravtryck i Tysklands register är vi nu fullflärdade medborgare av Berlin.

Alles...?

... Klahr
fö fan !
-Det var allt jag behövde höra!

Kommentarer
Postat av: kallsta

Hej gosgrabbar, va kul det är att på distans få följa Er och Era kulturella vandringar och utflykter??? Vi blir riktigt avis på Er! Här i Jämtland har det blåst småspik i flera dagar och fjällen är vita sen nån vecka tillbaka. Vintern är på intågande. Saknar kusin Gustav och hoppas han har det bra? Vore förskräckligt roligt att träffas om Ni kommer åt det här hållet nån gång. Må så gott och ha det himla bra! Vi tänker på Er! Stor KRAM från Petra, Louie, Linus, Timon och Pontus

2010-10-06 @ 10:47:26
Postat av: Snäckan

Mums ser det ut! När blir jag bjuden?

Grattis till ert "medborgarskap"

2010-10-06 @ 11:34:51
Postat av: Eskil Papp

Schiesse du! Vi får jobba lite med uppläggningstekniken men det ser jättegott ut.

2010-10-06 @ 12:03:21
Postat av: Snusk!

...

2010-10-07 @ 09:10:41
Postat av: Nineass

Haaaaha, classic Agnes och inte kunna komma i tid.

Jag blev assugen på köttbullar nu.

Fan.

2010-10-07 @ 22:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0