X marks the jump

Vi cyklar och cyklar. Idag har vi skapat oss ett nytt cykelmönster i Berlin. Den här gång ser det ut som typ Ottawa Senators klubbmärke
Stopp 1 var Holocaust-Mahnmal. En god och fin vän, Arad Hosseini har startat ett litet projekt där han ber vänner och randoms att göra s.k. hoppbilder runt om i världen. Vi tyckte direkt att det lät jättemysigt så vi hakade på och tog därför dessa två "Sprungbilder" på två av Berlins kändaste platser. Vet inte om våra är upplagda än men andra inskickade bidrag kan ni se på http://thearadman.blogspot.com/. Vi önskar Arad lycka till med projektet han kallar "X marks the jump" och hoppas att han gillade våra bidrag!

Det begav sig sedan till Prenzlauer Berg för att hämta ut mina två nya glasögonpar och vi passade då på att ta oss en välbehövlig paus i solen på vårt favoritcafé Lony. Den dundermysiga kassatanten/ägarinnan kände igen oss direkt och vi tog oss på knackig men förbättrad tyska igenom lite vardagsprat.
Och där försvann solen
Det bjöds (eller ja bjöds och bjöds) på trevlig latte macchiato och mozzarellafoccia
Tråkigt nog ligger den lilla damen och det lilla cafét väldigt väldigt långt ifrån oss (som ni kan se på kartan ovan bor vi på punkt F och cafét på punkt C) men vi hoppas oavsett på att vi får möjlighet att ta oss tillbaka.

Vi tog oss tillsist till Freidrichain där Gustav hade hittat en riktigt cool butik med en skrikig street/skaterstil. Jag fastnade direkt för en T-shirtsamling av märket Dissizit som hade gått i hop med fotografen/konstnären David Lachapelle och skapat en klädkollektion. Lachapelles fantastiska fotografier/kollage/montage har jag kommit i kontakt med tidigare och jag blev därav mäkta fäst vid T-shirtsen. Bifogar några typiska Lachapelle-verk så får ni som inte redan vet vem han är ett hum.

Det var allt för nu, summa summarum har vi haft en kul, intressant och innehållsrik dag i den stekande tyska oktobersolen!
Viele Liebe /Alex

Kommentarer
Postat av: Arad

Era är bland mina favoriter! (och det är inte något smörigt jag bara säger...) Bilderna kommer nog läggas upp imorgon. Keep up the good work här på er blogg :)

2010-10-06 @ 23:54:45
Postat av: Snäckan

Schyssta brillor! Ta på dem andra nästa gång så vi får se dem med.

2010-10-07 @ 21:47:11
Postat av: Anonym

er blogg är gryyyym

2010-10-08 @ 17:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0