Hockey, hockey, hockey...

Natten hade varit lång med lite nostalgisk kvällspoker i skype som sedvanligt mynnat ut i ett god natt när turnering abrupt tar slut. Blev som alla andra dagar väckt av Alexander. Han ler härligt när han nästan för mjukt säger heeeej när mina ögon blint stirrar in i morgonsolen. Dagen har varit en typiskt dag i Berlin. Mycket på kartan, men allt har inte hunnits med. Vi tog våra cyklar och trampade ivrigt mot JFK-Platz, där var väntetiden för att skriva in sig som boende i Berlin 4 timmar. Vi valde att boka tid på tisdag istället. Vi for upp längs Martin Luther-strasse för att besöka diverse gym, men det visade sig vara snordyrt så istället för att göra av med pengar där köpte Alexander istället en ny mp3-spelare samt en väldigt fin stickad tröja.

Nästa anhalt på resan blev hem, då jag klantigt nog glömt var nästa gym låg. Vi tankade med lite tonfisk på burk och tog oss till nästa gym. Efter en kort och intensiv gymsession for vi hemåt i hög fart. Det var uppdukat för derbyfest.

Matchen var på förhand beställd. Tifon var vackra samtidigt som spelarna var på ingång. Om matchen behöver vi väl inte säga mer än att - "gåshud ljuger inte / tack för kaffet" 5-2 AIK i årets första derby. 4 november väntar vi på med skräckblandad glädje.

Glädje

Glädje för oss båda! John norman med kungligt målfirande


Random gårdare som ser ledsen ut = glädje

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0