Nyinflyttade + Vuxenpoäng

En snabbrepris på vad som hänt - Nyvakna på grod-stället tog vi oss en stor frukost, eller frühstück royalé som de så vackert uttryckte det. Vi sa sedan adjö och lovade oss själva att aldrig återvända. Tog oss till vårt riktiga hostel och tog det toklugnt i bistron med mackor, diverse kaffevarianter. Fastnade i bloggandet, facebookandet och väldigt lite tyskastudier.

Rätt rutinerat bakishäng


Alexander imponerades dessvärre inte av currywursten men alla maträtter
som har ett museum i Berlin till sin ära är värda ett försök till...
Själv har jag fastnat för 2 euros woken
Allmänt fet väggmålning utanför den mest alternativa baren hittills


Klockan stod plötsligt på halv sex och vi begav oss för att möta upp Edu, ägaren av vår lägenhet. Med en cykel i ena handen, en väska på vardera sidor av kroppen och ett handbagage i andra handen bar det av ner i tunnelbanan. Väl där lyckades jag med cirkusnumret att dyka in i vagnen, åkalla allas uppmärksamhet, bara för att tappa balansen igen. Alla log snällt, för att sekunden senare vända mig ryggen och storskratta. Svettiga, trötta och lätt stressade hittade vi hem.

Edu gav oss en genomgång av allt viktigt, fick betalt och lämnade oss för Israel och Tel-Aviv. Ensamma med breda leenden satte vi oss i kvällssolen på balkongen och avnjöt lägenhetens första iskalla bärs. Alexander sorti kom lika snabbt som överraskande, då hann dök ner tidigt mellan lakanen och bäddade helt perfekt(vuxenpoäng). Själv satt jag uppe i tre ytterliggare timmar spelandes http://www.mousebreaker.com/games/jumpersforgoalposts3, ett ganska väldigt mycket beroendeframkallande spel, för er fotbollsintresserade.
Senare, nästa morgon, vaknade vi i vårt nya hem. Vi borstade tänderna, packade upp, satte vår egen touch på lägenheten, städade bort Edus saker ytterliggare och gjorde oss allmänt hemmastadda. Vidare for vi ner på stan för att storhandla(vuxenpoäng). Mot Lidl och vidare ... Vi lyckades fylla en vagn till bredden, betalade, kom i sista sekund på att en fryspåse skulle fylla en funktion(vuxenpoäng mig) och traskade hemåt. Där blev det sedermera tyska pretzels & kaffe. Första middagen bestod av ris, kyckling, morötter, ärtor och sweet chili. Nu sitter vi i soffan i väntan på Iron man 2 och Robin Hood anno 2010.
PS. man city - chelsea imorgon sen väntar dubbelderby i hockey och fotboll mellan Gnaget och DIF söndag & Tisdag.  tacka vet jag PPV
Bilder från lägenheten med lite blandade glada studenter!
Glömde påsar. Således måste vi upp och ner till lägenheten på våning
tre en gång endera kundvagnen en gång. Ingen biggie... PS. vårt kök


Walk in closet  18 m2/ öppen garderob i ett sovrum på 18 m2


Where the magic might, if we are very lucky, sometime, in the future
ja eller nått, sovrummet med liten balkong för morgonsol


Hall (kommentera om du skulle känna dig hemma, ni vet vilka ni aer)


Litet rum mellan vardagsrum och toalett, förvaring 2.0

Vardagsrum från balkongdörren


Vardagsrum med integrerat kök


Balkong + 1 skön jävla stekare


Toalett / tvättstuga

Peace Out -

Kommentarer
Postat av: Eva-Stina

Jag är stolt mamma till en son som börjar vuxenlivet..Önskar dej stort LYCKA TILL!!älskar dej Gustav/Mamma

2010-09-26 @ 20:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0