Duktig idiot

Vad har hänt med oss tänkte ni? I bloggandets grymma värd gäller det att ständigt och frekvent uppdatera precis alla om vad man gör/äter/helst grillar/tycker om burkaförbud och om man borstar tänderna medsols eller motsols, gärna på minut för minut-basis. Hur kommer det sig då att jag och min rumskamrat, bloggprinsen Gustav Bengtsson, inte delar med oss av våra åsikter om H&Ms nya gästdesigners eller inlevelsefullt skildrar hur vi går på toaletten? Svaret är väl att "det kommer nog med tiden". Ja men absolut, jag kan se mig själv dela med våra 5.000.000 dagliga läsare när jag går på toa, varför jag går på toa och till och med hur jag går på toa så länge jag vet att det imorgon kommer vara två miljoner läsare till.
Man kan sammanfatta det i att mitt självförtroende blint följer vår läsarkurva. Har vi bara femtio läsare en dag, då går jag gråtandes till sängen och önskar att jag aldrig varit född. Så krasst är det.
Eller jag vet inte. Vi är väl kanske inte några slaviskt slitande livsstilsbloggare. Vi har förstått att bloggvärlden är retsamt hård. Och vi har erfarit att detta fenomen inte alls bara gäller storbloggarna. Vi har redan fått gliringar och spydigheter från andra utlandsbloggande vänner; Alltifrån hur mycket intressantare deras blogg minsann är till hur många fler läsare de kommer få. Jaha. Vi sitter emellertid som lille tjuren Ferdinand och ser lugnt på när de andra stångas om rampjuset, för vi har inget behov av att bli störst bäst och vackrast i bloggvärlden, tro det eller ej. Vi skapade bloggen så att de som var intresserade kunde följa oss, för att vi tycker att det är ruskigt kul att skriva och för att kunna tipsa andra om allt sjukt man kan göra i världens softaste stad Berlin. Blogginflationen är påtaglig men vi försöker hålla oss så välgödda som möjligt i den anorexiaepedemi uppmärksamhetshysterin har kommit att bli.
Stay fat /Alex

Kommentarer
Postat av: Eskil Papp

Bästa bloggen väster om Dresden! Ni fyller det tomrum i den grå vardagen, vi alla kämpar emot. Ungdomens glada positivism. Tänk om vi hade haft denna mediala möjlighet när vi vara unga och vackra som ni. Berlin Calling är ett medialt norrsken. Om man får önska sig något så skulle en bild, eller ännu bättre er i en hyrd Trabant förgylla bloggen. Går det att hyra en Tabant? Ett stadsbesök hos er med en hyr-Trabant skulle bli en milstople i livet.

Ballong, helikopter, Concorde, Trabant!

2010-10-02 @ 23:45:56
Postat av: Men Rom då?

Rom byggdes inte på en dag - det gjorde däremot er blogg! Men det kanske tar en liten stund till innan alla miljoner hittar er....

Vi alla(ialla fall jag)har redan hittat stort intresse och förströelse i era dadgliga rapporter. Kul att liksom vara med.

2010-10-02 @ 23:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0