Gustav åkte på den

Vår lägenhet är helt nyrenoverad, tipptopp och väldigt fräsch så nära som på en sak: Vatten/avloppspumpen. Den är ett levande helvete. Man får inte spola ned något annat än vatten för annars kommer pumpen efter ett tag täppas igen och svämma över. I torsdags svämmade pumpen över. Vi valde då att blunda för problemet och skjuta upp det till på fredag. Men när vi kom hem från IKEA kunde vi inte blunda längre så det fick bli lottning om vem som skulle lägga in sig under vasken i pumpskåpet, öppna upp helvetesgrytan, tömma den på sitt innehåll och köra ner handen i den för att rensa filtret. Gustav var kaxig före lottningen. Han torskar aldrig sånt här berättade han. Det var ju därför så mycket roligare att han åkte på det. Vi kunde verkligen inte sluta skratta. Här ska ni få se vad vi har att göra med
Jag och Christian gick ut på balkongen i eftermiddagssolen och tog varsinn öl. Vi kände lukten ända dit och ropade då in saker som "Vafan har du gjort Gustav?!" och "Du får se till att du verkligen gräva ner på djupet så att vi slipper lukten här ute. Vissa människor tycker man synd om i sånna här tillfällen, Gustav är inte en av dem.
20 minuter skratt senare för oss och fyra uppstötningar senare för Gustav var pumpen ren, tom och fin. Vi tackar Gustav för ett väl utfört arbete och de kanske roligaste tjugo minuterna i vårt liv.
Ibland är Berlin bara för härligt /Christian & Alex

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan bara säga att man blir stolt över Gustavs vuxenpoäng/Kram från mamma

2010-10-10 @ 19:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0