Svenska flickor || tyska fester

Berlin sätter sina spår. Tro oss. Efter snart två veckor i huvudstaden hade en läskig känsla smugit sig in i huvudet och nästan slagit rot och blivit ett faktum. Fest i Berlin är roligare än fest i Stockholm?!

Vi började dagen med lite sällskap och how i met your mother, sedan bar det av mot Mcfit!(Mc'donalds eller vårt gym?)

Efter att vi tränat och handlat valde jag att bli soffaliggande i några timmar. Alexander den Hurtige gav sig istället ut på stan på jakt. Med kartan i handen, cykeln mellan benen och med ett par nya glasögon i sikte gav han sig av ut i storstadsdjungeln. Kom hem 4 timmar senare med goda nyheter.
-"Imorgon ska vi ut och handla glasögon. Du ska med som smakråd!"(detta har ju självklart inte gjorts idag då gårdagskvällen blev lite hård i kanterna)

Vad gjorde vi då igår under de senare timmarna på dygnet?
Vi skulle på Blinddate Berlinerstyle. Alexander hade konfirmerats med en enligt honom spontan och rolig tjej för cirka fyra långa år seda. Hade träffat henne en gång på en studentskiva och lägligt nog kommit underfund med att hon befann sig i Berlin sedan början av September. Över facebook fördes samtal och planen blev förkrök hos tjejerna strax efter nio. I vanligt Alexandermaner blev vi sena, trots att alexander en timme och tio minuter innan den bestämda tiden hoppat in i duschen. Vi lämnade lägenheten och fann en rulle konfektyr i form av marabou mint som fick bli en liten present. Nervösa och med alla tänkbara icebreakers i huvudet gick vi fem trappor utan hiss upp. Ringde på fel dörr, knackade fel igen för att till slut hitta rätt.

Tjejerna var väldigt trevliga(med betoning på väldigt). Samtalen avlöpte varandra och handlade om allt från fotoautomatsbilder från barer i Berlin till vår svenska politik. Klockan slog ett så vi var redo att rocka. Taxin styrde mot Watergate men kön var brutal. Planen blev cookies men det visade sig bara vara öppet tors-lörd. Matrix blev det. Allt som hände var precis så berlin det ska vara, röj, billig öl, alternativa människor från hela världen och sjukt nog två ganska snygga tjejer!

Sedan bar det av till avslaget efterfestande på hemlig ort för att sedan ta sig hem till tjejerna och se på Berlin Calling.

Det var hela dagen och Kameran har dessvärre inte varit med under dagen bravader, sorry...


Kommentarer
Postat av: Alex igen

fast nee fint eddie prada!

2010-09-30 @ 22:35:38
Postat av: märta

najs med brudar

2010-09-30 @ 23:13:03
Postat av: Fabian

Mer sånt!

2010-10-01 @ 01:48:42
Postat av: heja eddie

Stor chans eddie b

2010-10-01 @ 08:10:10
Postat av: sigrid

"ganska snygga" - hahatack för den då fick man veta iafl...

2010-10-07 @ 21:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0